Vakantiehuizen Normandie opties

Normandië is een prachtige provincie waar je uitstekend in ieder jaargetijde een vakantie kunt doorbrengen in Frankrijk. De regio is erg divers en biedt voor ieder wat wils. Zo bezoek je oa de havenstad Honfleur, Villers sur Mer, Cabourg, Deuville en het kleinere Trouville. Allemaal voorbeelden van leuke kustplaatsen waar overal heerlijke vis en oesters geserveerd worden. In Deuville kan je prima winkelen of een barretje opzoeken. Ontdek de luxe vakantiehuisjes in het binnenland en aan de kust.

Vakantiehuizen Interhome

vakantiehuisje-Frankrijk

Vakantiehuizen Belvilla

vakantiehuizen Frankrijk

Vakantiehuizen Bungalow.net

vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuisjes in Normandië

Een van de populairste bestemmingen van Frankrijk is Normandië. Hier overnachten op campings en in vakantiehuisjes is een perfecte manier om de zomer door te brengen. Een perfecte combinatie van natuur, cultuur en strand. Of je nu een vakantiehuisje van 4, 6 of 8 personen zoekt, in Normandië hebben we meer dan 250 huisjes in aanbod. Kies uit de leukste vakantiehuisjes in dorpjes als Honfleur, Villers sur Mer, Cabourg en Deuville. Op zoek naar exclusieve en luxe vakantiehuizen? Bekijk hier het aanbod comfortabele en luxe vakantiewoningen in de omgeving van Normandië.

Er op uit in Normandië

Opvallend mooi zijn verder de huizen en het groene, glooiende binnenland van Normandië. Ook leuk is een dagje naar de steden Caen en Le Harve te gaan. Ontdek deze eens met de fiets. Normandië ligt slechts op ruim 500 kilometer rijden van Utrecht, ideaal voor reizigers die een korte autovakantie willen maken naar de kust van Frankrijk. Vanuit Normandie bezoek je tevens eenvoudig de mooie eilanden Guernsey en Jersey, Brits Kroonbezit en onderdeel van de Kanaaleilanden.

Een aantal must-do’s in Normandie:

Het wonder van eb en vloed in Mont Saint Michel
Het Amerikaanse kerkhof in Colleville sur Mer
Het bekendste landingsstrand Omaha Beach
De beroemde landingsstranden uit de tweede wereld oorlog in Arromanches
UNESCO binnenstad van de stad Le Havre
Het uitzicht vanaf Pointe du Hoc