Normandië

Normandië vakantie opties

Magnifieke kathedralen, havenplaatsjes vol literatuur en geschiedenis, de voetstappen van vele Franse helden. De invasiestranden, de krijtrotsen en natuurlijk al die schilderachtige plaatsjes die Monet en andere impressionistische schilders zo treffend weergaven… Normandië is een van de meest iconische streken van Frankrijk. Ontdek het land van calvados en camembert.

Vakantiehuizen Normandië

vakantiehuisje-Normandië

Campings Normandië

Campings Normandië

Hotels Normandië

Hotels Normandië

Reizen naar Normandië

Binnen enkele uren ben je vanuit Nederland in de prachtige streek Normandië. Een bijzondere streek die zeker een bezoek waard is. Ontdek de meest schilderachtige en historische plekken in Normandië. Geniet tijdens een vakantie in Normandië van de Franse cultuur, de geschiedenis en de prachtige natuur die Normandië te bieden heeft.

Ontdek Normandië

Ontdek de meest schilderachtige plekken van Normandië aan de hand van de impressionistische schilders. Het haventje van Honfleur, de krijtrotsen van Etretat, de kathedraal van Rouen, de chic van Trouville en Deauville, de tuinen van Monet in Giverny, de beroemde stranden en graven van D-Day. En uiteraard het schiereiland Mont Saint Michel. Normandië heeft veel te bieden!

Bezienswaardigheden Normandië

Normandië kent een aantal aantrekkelijke bezienswaardigheden. De Mont Saint Michel is de bekendste. Dit bijzondere dorpje ligt op een berg en boven op de berg ligt een indrukwekkend klooster. Bij vloed ligt dit dorp volledig van het vasteland geïsoleerd! Een indrukwekkend schouwspel en daarom zeker ook de moeite waard om te bezoeken tijdens een vakantie in Normandië.